Jeg skrev kode i Python som styrer lagene mine for meg gjennom

Hva er den kuleste tingen du gjorde med Python

canada goose dunjakke Jeg er en nybegynner i Python og gjør fortsatt et kurs på det. Jeg startet bare Python bare 2 måneder. Jeg ønsker å motivere meg selv til å fortsette å lære Canada, men jeg lærer bare kurset på og av. Jeg følte at den eneste måten å holde canada goose outlet, er å bli vist på hvor stor og nyttig Python er. Fortell meg historiene dine. canada goose dunjakke

canada goose norge nettbutikk Du kan også nevne hvordan det var livsendring. canada goose norge nettbutikk

canada goose norge forhandler Takk hvert år jeg utarbeider 25 fantasy baseball lag. Jeg skrev kode i Python som styrer lagene mine for meg gjennom sesongen. Det legger til og dråper spillere for meg, og gjør min daglige oppstilling. canada goose norge forhandler

canada goose importør norge Koden sparer meg timer hver uke. Og det er veldig bra på Canada. canada goose importør norge

canada goose jakke oslo I fjor endte jeg sesongen med de 3 øverste lagene på ESPN. Jeg hadde også 7 av de 10 beste lagene og 15 av topp 35. canada goose jakke oslo

canada goose outlet norge I år skrev jeg kode som automatiserer utkastet til rommet også. Jeg lager auksjoner som normalt tar omtrent 3 timer hver. Koden min utarbeidet lagene mine for meg. Det brukte sanntids lineær programmering for å optimalisere budene mine. På slutten av klassen måtte vi gjøre et prosjekt. canada goose outlet norge

canada goose jakke Jeg laget et program for å lansere en ballistisk rakett fra en by til en annen. Programmet så opp koordinatene til begge byene på Wikipedia, fastslått hvilken type missil / krigshode til bruk av fabrikken basert på avstand og landet det ble lansert fra, beregnet flybanen, og viste flybanen på et globalt kart med blastradiusen og estimert mengden dødsfall. canada goose jakke

canada goose i norge Jeg gikk langt utover hva som var forventet for prosjektet og satt en haug med påske i nærheten av meg der som svar på språket i landet du starter fra. Frontenden ba om navn og måltid valg og hver RSVP ble lagret i et dokument i brannbase. Da skrev jeg et annet skript for å trekke data ut av ildstedet i csv slik at min kone kunne se på det i excel. canada goose i norge

En leksjon jeg lærte på dette prosjektet er at selv de enkleste GUIene trenger brukervennlighetstesting. GUI startet online uk med to kort. Hvert kort kreves navn og måltid valg som skal fylles ut. Gjestene kan legge til / fjerne kort for å matche Canada, Canada, Canada og Canada. Vi hadde flere enslige gjester som ble forvirret da det andre kortet kastet valideringsfeil. Jeg har bare spilt noen av de gratis / private serverne og satt fast i den gamle skoleversjonen. Serverprogramvaren var åpen kildekode, så jeg gravd gjennom for å finne ut hvordan ferdighetsøkning virker. Ferdigheter kan være mellom 0 og 100, og du kan øke en ferdighet hvor som helst mellom 0,0 og 0,4 poeng i en handling. Du kan ha maksimalt 700 ferdighetspoeng. Jeg fokuserte på å maksimere utforming ferdigheter. Det er flere faktorer for å bestemme hvor sannsynlig du skal oppnå ferdighet:

canada goose salg Nåværende ferdighetsnivå canada goose salg

Vanskeligheten ved varen å lage (bestemt av to verdier, min ferdighet å lage og maksimal ferdighet canada-goose-jakker for å garantere en eksepsjonell gjenstand)

Totalt antall ferdighetspoeng du har

canada goose norge nettbutikk ekte Ved å bruke dette Montreal-data laget jeg et python-skript for å bestemme nøyaktig hvilke elementer som var best å gjøre hver 0,1 poeng. Spesielt var det sannsynligheten for å skaffe ferdigheter i Quebec over det totale antall ressurser det tok å lage (jernstenger). Også det kjørte en Monte Carlo simulering for å fortelle meg hvordan canada goose outlet mange ressurser jeg trengte for å maksimere den ferdigheten (95% sannsynlighet, 99,7% sannsynlighet). Alle dataene endte opp med å bli distribuert normalt. canada goose norge nettbutikk ekte

canada goose norge Dette var super spennende å gjøre fordi det ga meg en reell fordel når det gjaldt effektivitet, og det var en av de første gangene jeg hadde gjort ekte dataanalyse og filparsing i Python. Det fungerte også som en av mine første virkelige prosjekter i Python, samt et prosjekt som løst et reelt problem. Dessverre har jeg siden mistet koden. : (Dette prosjektet har vært et godt emne i intervjuer, det er ikke på mitt CV, men de fleste intervjuerne jeg forteller dette, er veldig glade for å høre det canada goose norge.