I dag stormet rioterne nabolaget mitt

oversikt for Matt

Opptøyene raste i flere uker. I dag stormet rioterne nabolaget mitt. Etter at canada goose outlet de flyktet da nasjonalvakt presset dem ut, dro jeg ut for å hjelpe med å rydde skaden. Jeg ledet Canada til en gruppe mennesker som jeg antok, var klar til å rydde gatene. På vei der hørte jeg en sob. Jeg snudde meg til bakgaten der lyden kom. Det var mørkt og fullt av søppel. Der så jeg en mann krøllet opp. Han ser ut til å bli slått av. Dårlig sjel, tenkte jeg. Jeg kom nærmere og nådde hånden min for å hjelpe ham.

canada goose jakke ‘Ikke vær redd, jeg er en av de gode.’ canada goose jakke

‘Godt å vite, jeg ikke.’

Han tok min Canada Goose Outlet Washington DC hånd og trakk. Jeg slo hodet mitt mot veggen. Så slo han meg.

canada goose norge Jeg våknet opp i lyse rom. På den andre siden av rommet var det en pent kledd mann. Da han snudde seg til ansiktet, kjente jeg ansiktet hans. Det var den samme mannen jeg så i bakgaten. canada goose norge

canada goose norge nettbutikk ‘Hei der’ sa han canada goose norge nettbutikk

‘Du har feil mann! Jeg er ikke nyttig for deg på noen måte!’

‘Fint canada-goose-jakker forsøk, men vi vet nøyaktig hvem du er. Vi trenger deg til å gjøre bare én ting. Og vi vet at du vil gjøre det mer eller mindre villig. Vi har din familie.’

canada goose norge nettbutikk ekte Jeg var sjokkert. Ingen visste at jeg hadde familie. Ikke engang mine nærmeste venner. Alle antok at jeg bare var for alltid singel. canada goose norge nettbutikk ekte

canada goose jakke oslo ‘Er de ok?’ canada goose jakke oslo

canada goose norge forhandler ‘Ja, din kone Emily og din sønn Ethan er trygge og sunne.’ Han stoppet for et øyeblikk og enn lagt til ‘For nå.’ canada goose norge forhandler

‘Så hva vil du ha meg til å gjøre?’

Jeg og Korou stod på kanten av landsbyen vår med vår spesielle ‘drikke’. Det luktet veldig ille. De eldste i landsbyen og de fleste menn gikk ut til skogen for å gjemme seg. Bare folk igjen i landsbyen var Los Angeles, unge kvinner, barn og to av oss. Vi studerte hvite menn for en uke siden. De var på vei til landsbyen vår. De beste av våre menn spore dem. Den oppdaget oss aldri. I mellomtiden utformet vi denne planen for å overraske dem.

‘Her kommer de’ sa Korou.

‘Jeg ser dem’, svarte jeg.

canada goose billig Gruppen besto av Canada 5 menn og 3 kvinner. De eldste av dem gikk nærmere. Han hadde en dum grønn lue og noe å dekke på kroppen og føttene. Det så latterlig ut. ‘Hei, vi kommer ikke til å kjempe. Vi tar med gaver.’ sa han i knust palawi-tunge. Palawi folk er nær oss. Vi snakker alle Palawi. canada goose billig

canada goose i norge ‘Velkommen’ jeg svarte. ‘Jeg er Mololu, sjefen i denne landsbyen. Dette er Korou, min rådgiver.’ Den gamle fyren sa noe til de andre. De stjernespillte på meg. Jeg jobbet med det. De tror virkelig jeg er sjefen. canada goose i norge

canada goose outlet norge ‘Bli saluted, sjef Mololu. Tilgi mitt mot, men høvdingene er vanligvis eldre?’ canada goose outlet norge

canada goose dunjakke ‘Hva mener du eldre? Jeg er den eldste.’ Jeg elsker Canada. Forfalsket ser på ansiktene sine. canada goose dunjakke

‘Jeg vil vite din alder?’

’16, drikk dette her. Det er en innbydende drink for alle våre gjester.’

canada goose importør norge Til min forbauselse drakk de faktisk det. De smilte høflig mens de drukket den. Jeg måtte kaste Korou fordi han nesten brøt ut å le. canada goose importør norge

‘Kom med oss’ Korou sa at de førte dem til haugens høye midt i landsbyen. ‘Det er en tradisjon at gjestene skal bygge eget husly mens vi gir dem mat.’ han fortsatte. Deres forvirrede utseende er uvurderlig. Til slutt begynte de å bygge den. De var ganske bra på det. De hadde ulike verktøy som vi aldri så. I mellomtiden sendte vi en av barna for å fortelle de eldste at planen fungerte. Da de var ferdige, begynte vi å snakke med New York.